Szerintem igen érdekes és nehéz is lehet egyszerre több gyermeket is vállalni, különösen érdekes a helyzet, ha nem kettő, hanem már három, négy vagy öt gyermek érkezik egyszerre egy családban. Ikrek érkezése ma már nem számít annyira különlegesnek hazánkban sem, de egyébként a nem könnyű feladat igencsak megnehezedik ha több is jön kettőnél. Ezekből válogatott a Fókusz Plusz egy kis ízelítőt a mi kis híres ikres családjainkból.

Ajánlom figyelmetekbe az RTL KLUB egyik riportját :

 

Ahol a gólya bőven osztott repetát

Olyan családokhoz kopogtattunk be, akik egy egész országot leptek meg gyermekáldásukkal. Vajon hogy vannak az egykori négyes-, sőt, ötös ikrek, akik anno Híradókban, újságokban szerepeltek? Rábukkantunk egy meglepő történetre is: egy testvérpár mindkét tagja hármas ikrekkel lett terhes.

 

Hogy valakinek ötöse legyen a lottón, annak 1 a 44 millióhoz az esélye. Borzasztó kevés. De még ennél is sokkal kevesebb, 1 a 65 millióhoz, hogy egészen máshol, a pocakban legyen ötösünk. Nem véletlen hát, hogy az egész Földön összesen 15 jelenleg is élő ötös ikerpárt tartanak számon, ebből egyet ráadásul mi adtunk a világnak.

 

A Fókusz Plusz olyanokhoz látogatott el, akik az ikerterhesség szépségeit nem a hangzatos statisztikákon, hanem saját bőrükön és hétköznapjaikon csodálhatják meg.

2011.10.01.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr533272721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása