Iskolakezdés

Címkék: gyerek iskolakezdés

2011.08.31. 23:42

Szeptember 1. elég sok emberben vegyes érzelmeket kelt, hiszen nagyon sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon készen állok-e az iskolakezdésre ? Nem számít, hogy kisdiák vagy kicsit nagyobb, netán szülő, sőt akár már nagyszülő is, nagyon sokaknak nincs egyszerű dolga ezen a napon.

Az iskolakezdés talán az 1. osztályos gyerekek életében jelenti a legnagyobb változást. ( meg persze a szülőkében ) Hiszen egy teljesen új környezet, elvárások és igények közé kell a kisdiáknak beilleszkedni. Az iskolakezdés előtt az új iskolaszerek és a táska beszerzése sem egyszerű ( és nem utolsóképpen olcsónak sem mondanám ) feladat és ez csak a kezdet még. A gyerekeknek meg kell szokni a napi rutint, a korai kelést és a tanulást. A gyerekeket mindenképp támogassuk és lelkesítsük, hogy valóban örömmel és izgalommal kezdjék a tanévet. Biztosítsuk számukra a kényelmet, legyen szó a megfelelő felszerelésről, a hátat megtámasztó iskolatáskáról vagy arról, hogy otthon legyen helye és tudjon a tanulásra koncentrálni. ( kistestvérek esetén ez nem is tűnik olyan egyszerű dolognak. ) Ne feledkezzünk meg a megfelelő alvás betartatásáról sem, minél nagyobbak annál később is lefekhetnek, de ne legyen fáradt a gyerek reggel, ezért este időben küldjük aludni. Fontos, hogy napközben tudjon mit étkezni, ezért készítsünk nekik reggelit és ebédre szendvicset,  vagy fizessünk elő a menzára az iskolában, de ne legyen éhes napközben. Nagyon fontos, hogy megfelelő iskolában és nevelőhöz írassuk gyermekünket, ha úgy érezzük mégsem jó a sporttagozatos vagy művészeti iskola keressünk neki inkább másikat, ahol jól érzi magát. Ami minden gyereknél fontos, figyeljünk rájuk ! Kérdezzük meg naponta mit csinált, milyen volt, segítsünk a házi feladatban, a tanulásban és igyekezzünk minden nap megbeszélni mi történt vele aznap. Minden gyermek szívesen tanul ha látja, hogy van aki támogatja és figyel rá.  Nagyon boldog és sikeres iskolakezdést mindenkinek ! 

 

 

 

Érzem nincs mit mondanom,
ennyi nincs több alkalom,
a percet számolom.
Bárcsak egyszer értenéd,
mennyi felhő gyűlt köréd,
úgy rohannék feléd.
Csak félni, nem szólni,
hogy széthulltunk rég,
de jó volna hinni,
hogy érintesz még.
Egy ösztönben őrzöm,
az emléked véd,
hogy együtt kell szállnunk,
ez a Földön tart még.

Baby felhős fenn az ég,
képünk lassan téped szét,
érzem mégis megtennéd,
látom hűvös arcodon,
tudom fáj, de nem hagyom.

Hát, baby-baby, én hagylak menni,
nem segít a fájdalom,
egy könnycsepp sincs az arcomon.
Kérve kérni, összenézni,
vesztes volnék jól tudom,
legördülni nem hagyom.

Napfény játszik arcomon,
lassan égnek fordítom,
hiányzol nagyon.
Megrémít a messzeség,
onnan nem tért vissza még,
ami köztünk volt szép.
Csak álmokban élni,
nincs értelme rég.
De kár volna kérni,
nem őrizhetnéd,
a lelkemben őrzöm az érzést, mi véd,
hogy együtt kell szállnunk,
ez a Földön tart még.

Baby felhős fenn az ég,
képünk lassan téped szét,
érzem mégis megtennéd,
látom hűvös arcodon,
tudom fáj, de nem hagyom.

Hát baby-baby, én hagylak menni,
nem segít a fájdalom,
egy könnycsepp sincs az arcomon.
Kérve kérni, összenézni,
vesztes volnék jól tudom,
legördülni nem hagyom.

Hát, baby-baby, én hagylak menni,
nem segít a fájdalom,
egy könnycsepp sincs az arcomon.
Kérve kérni, összenézni,
vesztes volnék jól tudom,
legördülni nem hagyom.

Legenda - Michael Jackson

Címkék: michael jackson

2011.08.29. 04:10

Michael Joseph Jackson

1958. augusztus 29-én született Indiana államban, egy Gary nevű kisvárosban. Kilenc gyermek közül hetedikként látta meg a napvilágot. Apjuk korán felismerte milyen tehetségesek és létrehozta a Jackson Five nevű családi együttest, amivel hatalmas sikereket értek el együtt. Michael Diana Ross  támogatásának köszönhetően 1978-ban  szerepelt az Óz a csodák csodája mesét feldolgozó filmben. Ekkor már folyamatosan jelentek meg szólóalbumai. 1982 december 1. -én  pedig  kiadta Thriller című albumát, amellyel világsztárrá vált. Olyan számok szerepeltek rajta mint például a Beat It, Billie Jean, Wanna Be Startin Somethin, és a Thriller. 1994. májusában Michael hirtelen elvette feleségül Elvis lányát, Lisa-Marie Presley-t, s augusztus elején együtt érkeztek Budapestre,  és a Hősök terén, a Budai várban és a Lánchídon forgattak a History című albumhoz klipet. Egy év után elváltak, de jó barátok maradtak. 1997-ben váratlanul feleségül vette korábbi ápolónőjét, Debbie Rowe-t akivel két gyermekük is született: Prince Michael és Paris Michael Katherine. A házasság 1999-ben véget ért, de a közös megállapodás értelmében a gyerekek Jacksonnál maradtak. 2002 -ben béranyától megszületett legkisebb fia Prince Michael Joseph Jackson II („Blanket”) Közben sokan támadták fura szokásai, plasztikai műtétjei és magánéleti problémái miatt. Molesztálási perbe fogták,  2005. június 13-án mentették fel, mert kiderültek hamisak a vádak. 2009. március 5-én Michael Jackson  bejelentette, hogy 10 koncert erejéig visszatér.A koncertturnénak  pedig a This Is It (Ennyi) címet szánta. Ám június 25-én alig három héttel a nagy visszatérés előtt Los Angelesben rosszul lett és szívleállás miatt meghalt.

 

Michael Jackson tizenhárom Grammy-díjat kapott, többször bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a „Minden idők legsikeresebb előadója” címmel. Több, mint 750 millió eladott lemezével kiérdemelte a legtöbb felvételt eladó szólóelőadó díját.

 

 

 

 

És csak ma lenne 53 éves.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így is lehet :

Alexis Lynne Jordan 1992 április 7.-én született Columbiában, Dél-Karolinában. Az Amerika Got Talent ( kb. mint egy magyar Megasztár vagy X-faktor )  nevű tehetségkutatón vett részt 2006 - ban, ahol akkor David Hasselhoff és Brandy az elődöntőig juttatta a tehetséges 14 éves lányt. A válogatáson elénekelt Whitney Houston csodaszép és igen nehéz száma, I Have Nothing, megmutatta, hogy milyen jó, ám a következő fordulón mégis kevésnek bizonyult.  A kiesés után Alexis kiadóknak küldözgette a demóját és a Youtube -ra kezdte feltöltögetni a saját feldolgozásait, amit 2008-ban több mint egy millióan néztek meg. Ennek köszönhetően lemezfelvételre hívták, amit Jay-Z is meghallgatott. Ezek után már egyenes út volt a sikerhez. Az első kislemeze, "Boldogság"  címmel 2010 szeptemberében jelent meg és rögtön az első helyre került, a következő "Good Girl" szintén hasonló eredményt hozott. A megjelentetett kislemezek sikere után,  február 25 .- én megjelent debütáló albuma, Alexis Jordan címmel. A számait szinte már az egész világon ismerik és milliók hallgatják. Folyamatosak a felkérések és a sikerek. A legújabb egy duett : Sean Paul - Van 2 Luv U. A  jövő héten kezdődő X- faktor tehetségeit ( vagy épp pont a nem tehetségeseket ) várva, talán mutatja Alexis példája, hogy egy sikertelenség mennyire nem befolyásolja, hogy valaki miként is folytatja tovább. Legyen példa azoknak, akik tehetséget éreznek magukban, ( jó azért ha van is ) és mégsem sikerül rögtön a vágyott siker.

A lényeg az, hogy nem szabad feladni !

 

Az igazat megvallva az elmúlt pár évben állandóan bajban voltam a súlyommal. A kezdeti vékony lányalak valahogy mindig egy kicsit több lett. Bár én túl soknak találom - szerintem a környezetem is, - de látva a 32 éves Susanne Eman alakját szerintem végülis nincs nagyon okom panaszra. ( Na jó, azért van. ) De mindenképp megdöbbentő az előbbi hölgy hozzáállása, aki hízással igyekszik kivívni magának a tiszteletet, megbecsülést vagy talán a csodálatot ?

Susanne szerint ugyanis a kövér ember is lehet egészséges, szép  és az ő példája adjon erőt az embereknek. Igyekszik minden nap többet enni, mint előző nap és az internet segítségével tanácsokat is osztogat. A hölgy jelenleg több mint 300 kg és folyamatosan hízik. Igyekszik azt tesztelni, hogy miként lehet egészségesnek maradni ilyen súllyal is  mellékhatások nélkül, ezért folyamatosan figyel magára: vérnyomást mér, mozog is keveset és rendszeresen egészségügyi vizsgálatokon vesz részt. Igyekszik aktív maradni amennyire csak lehet és élvezi az életet rohanás nélkül. Egy motorral közlekedik és  képes 6 órán keresztül is vásárolni egy élelmiszer üzletben. A súlya elfogadása után megjött az önbizalma és szabadnak érzi magát. Susanne-nak két fia van, Gabriel 16, Brendin pedig 12 éves és egyedül él jelenleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

A képet elnézve én inkább szívesebben csatlakozom a fogyókúrázok sorához és igyekszem a súlyomból lefaragni, de azt merem mondani irigylésre méltó, hogy elfogadta magát. Susanne azt üzenetet szeretné átadni, hogy a kövér embereket is fogadjuk el úgy, ahogy vannak. Viszont abban is biztos vagyok, hogy az ilyen hatalmas túlsúly nemcsak esztétikai problémákat okoz, hanem az emberi szervezet számára sem jó. Susanne számára sem veszélytelen, hiszen  az egykor csinos vékony nő, ma az orvosok szerint ha így folytatja bele fog halni.

Akik esetleg szívesen írna neki, megtalálja több internetes közösségi oldalon.

http://twitter.com/#!/susanneeman

Ha már beszéltünk a 2011-ben született kisbabákról, most nézzük meg párat azok közül,  akikhez szintén hamarosan beköltözik a gólya.

A legfrissebb információk szerint Dobó Kata most valóban kisbabát vár. A csodaszép színésznő már nagyon régen vágyott saját kisgyerekre és már annyiszor cikkeztek erről, miközben sajnos mégsem volt terhes. A hírek szerint az apuka, Gulyás Levente, - aki a Békés Megyei Jókai Színház zenei igazgatója, -  is nagyon örül a babának. A pici az első hírek szerint  talán kisfiú. Levente 2009 tavasza óta Kata élettársa és az előző házasságából neki már van két gyermeke, míg Katának ez a baba lesz az első gyermeke.

 

 

 

 

 

 

 

A Jóban Rosszban sorozat fiatal színésznője, a tizenkilenc éves Szorcsik H. Viki is anyai örömök elé néz. Orvosa óvatosságra intette, mivel túl vékonynak találta, ezért óvnia kell nagyon magát és tovább nem is dolgozhat, de párja, a 26 éves András mindenben mellette áll. Igazán példaértékű, hiszen rövid ismeretség után érkezik a kicsi. A pár idén március elején ismerkedett meg és a kisbaba szinte egy hónapos ismeretségük után érkezik.

Dundika is hamarosan édesanya lesz. Szentiványi Hajnalkát inkább a szexi képekről ismerhettük meg, ám a hölgy ezúttal egy teljesen más szerepre készül, hiszen lassan 6 hónapos terhes.  A baba apukája pedig Majoros Péter ( Majka ), aki Hajni válása után lett párja. A házasság azért romlott meg, mivel Dundikának nem sikerült teherbe esnie, ám ez az új kapcsolatban nagyon gyorsan sikerült. A kismama tudatosan étkezik, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt és alig hízott. Az érkező kisfiúnak babonából még nincs sok mindene, de nevet már kapott, a szülők Majoros Máté Péternek szeretnék nevezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

A 36 éves Judy szintén régóta vágyott kisbabára, ám sajnos neki sem sikerült, hiszen a Groovehouse együttes énekesnőjeként igencsak feszített tempóban élte az életét. Ám a Rolanddal való válása után és a szólókarrier bejelentése után a 24 éves Balázzsal való új kapcsolatából neki is hamarosan kisbabája születik. Egy mióma kórházi kezelést igényelt, de szerencsére Judy és a baba is jól vannak. A kicsi előreláthatóan 2012 januárjában érkezik.

 

 

 

 

 

 

 

Ugyan úgy, mint  Völgyesi Gabiéknál is, aki szintén januárra várja első gyermekét. A Unique énekesnője a jogi szakvizsgáira készül, de a nyár végéig még színpadra lép, és mellette a testvérével - aki szintén babát vár - készül az anyaságra. Gabi szülésére a testvére szeretne bemenni, mivel ő 2 hónappal hamarabb szül és már rutinosan tudja segíteni nővérét.

Janics Natasa viszont már bármelyik nap megszülhet, szeptember elejére várható az orvosok szerint a baba. Natasa 2010 decemberében ment férjhez az egykori kajakos bolgár Andrian Dusevhez. A kajakozónő végig megmaradt a sportos életmódja mellett és kismamaként is gyakran vízre szállt. A baba kislány és várhatóan a Milana nevet kapja majd.

Forgács Gábor pedig nagypapa lesz. Lánya, Bea hamarosan kis unokával örvendezteti meg a humoristát, aki abban bízik, hogy majd ő is kislány lesz, hiszen Gábor nemcsak lányos apuka, de lányos nagypapának is gondolja magát. Szerintünk ha a baba kisfiú lesz, annak is biztos nagyon fog örülni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És külföldről egy újabb kisbaba. Jennifer Garner és Ben Affleck családja is hamarosan bővül. Két kislányuk mellé hamarosan újabb baba érkezik. Violet és Seraphina után a szülők már talán kisfiút szeretnének majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden kismamának és kispapának gratulálunk és jó egészséget kívánunk  !

Nagycsalád

Címkék: gyerek születés nagycsalád

2011.08.24. 22:43

 
Az interneten sem mindig találkozunk igazán nagycsaládokkal ( itt értem azokat ahol olyan 6 saját  gyerek van legalább ) ezért igazán érdekes a lenti videó, ahol a gyerekek száma 11 és nemrégen közben megszületett a 12. gyermekük, Sára nevű kislányuk is. Engem őszintén lenyűgöz, hogy miként is mer valaki ennyi kis apróságot vállalni és felnevelni őket rendes, tisztességes módon. Talán a videón látott család jobb körülményt tud biztosítani a gyerekeiknek, mint máshol a 2 gyermekes családok, de azért igazán becsülendő, hogy mégis mernek ma Mo.-on ennyi gyermeket nevelni. Sajnálom, hogy az emberek nagy többsége nincs abban a helyzetben, hogy akár egy gyermekkel többet merjenek vállalni ( ha egyáltalán azt az egyet merik ), hátha kicsit ösztönző ez a példa, hogy így is lehet. Jó lenne tudni, hogy csinálják ? ... 
És részemről gratulálok Nekik !
 
 
 
 
 

Itt még "csak" a 10. babára várva :

 
Egyébként külföldön is igen kedveltek a nagycsaládok, és a televíziók számára is előnyös megnyerni az ilyen hatalmas családokat. Legyen szó, akár a Bates vagy a Duggar családról, ahol közel 20 gyerek él egy családban és műsorukkal igen népszerűek lettek.
 

 

 
Mostantól minden édesanya kézhez kap gyermeke születése után egy ajtódíszt, amelyet otthonuk bejáratára kifüggesztve jelezheti kisbabája érkezését.Az első ajtódíszeket hétfőn, a népesedési világnapon Soltész Miklós, szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át a budapesti Szent Imre Kórházban. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tavasszal meghirdetett kezdeményezéséhez csatlakozott az első ajtódíszek átadásával.A Simon András grafikus által tervezett, szívbe foglalt újszülöttet ábrázoló, Isten hozott! feliratú ajtódíszeket elsőként Soltész Miklós adta át kismamáknak a Szent Imre Kórház szülészeti osztályán. Az államtitkár ezt követően a sajtó képviselőinek elmondta: az ajtódísszel is minél több gyermek vállalására kívánják biztatni a fiatalokat, az édesanyákat. "A jelzés értékű kis tábla is tükrözi az anyaság szépségét". / Metropol /

 

Bár a dísz aranyos gesztus, nem értem mennyiben fogja növelni majd, hogy Magyarországon egyre több kisbaba születhessen. Sajnos egy kis papírdarabbal nem lehet rendezni a megnövekedett költségeket és ezzel nem lehet kifizetni az újszülött kezdőcsomagot : pl. mint a kiságy, a babakocsi, vagy a babaruhák, ám a költségek nem állnak meg itt, hiszen a heti pelenkaadag, a ruházkodás, a baba étkezése és ellátása messze nem csökken majd az idő múlásával, hanem minden nap folyamatosan emeli csak a kifizetéseket. Nem beszélve a későbbi óvodai vagy iskolai horibilis összegű kiadásokról sem. ...
És persze nem utolsó szempont az sem, ha az Anyuka mégis szül, és elveszti nehezen megszerzett munkahelyét, miként fogja felnevelni majd a gyermekét ? Vajon a munkáltató miként választ ha van lehetősége visszavenni a kisgyerekes kolléganőt ( akinek sajnos 2 hetente beteg a gyerek - persze még a gyógyszereket is fizetni kell vmiből - ) vagy választ a több száz ( akár több ezer ) új jelentkező közül, akik  szívesen jönnek dolgozni és bizony nem kívánnak  szülni a következő 5 - 10 - 100 évben, hiába vannak már 30 ( néha 40 ! ) évesek, mert félnek nemhogy a babának, de maguknak sem tudják majd kifizetni a napi lakhatáshoz vagy élelmezéshez szükséges összeget.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindenesetre a gesztus és a kezdeményezés kezdésnek nem rossz, várjuk megtorpan-e itt vagy lesz utána valami - picit hatásosabb - folytatása is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindenesetre babaszületésre a sztárvilágban szerencsére bőven van példa.
Először pár magyar ifjú szülő :
 
 
- Gáspár Laci kisfia, a kis Lacika 3080 grammal és 51 centivel még februárban született.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Március 8-án megszületett Laky Zsuzsi és harcművész férje, Dietz "Cápa" Gusztáv első közös gyermeke,  Luca nevű kislányuk.

- Geszti Péternek márciusban született meg második kislánya, aki a Lenke Róza nevet kapta. Geszti Péter és párja Edit, valamint "nagylányuk", Sára is nagy örömmel várták a kicsit.
 
- Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő Kovács Ágnes  (29) június elején kisfiúnak adott életet,  az 54 centiméteres, 3800 grammos Gábor Dominik apás szüléssel jött a világra.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Nagy port kavart, mikor kiderült, hogy a közel 53 éves Fehér Anna első gyermekét várja. Azóta a kisfiú egészségesen megszületett és szerencsére talán a rosszindulatú pletykák is elillanni látszanak.
 
- Gubás Gabi színésznő június 7-én kedden adott életet második gyermekének, egy kislányának, aki 2850 grammal és 50 centivel látta meg a napvilágot, és szüleitől az Anna nevet kapta.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Június 21-én született Szikszai Rémusz 3. kisfia, Szikszai Gáspár András. A színész apuka a Jóban Rosszban sorozat  "új " Várnagy Elődjét alakítja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Rippel Ferenc és felesége, Vivien kisfia június 22-én látta meg a napvilágot. és a Krisztofer Herkules Ferenc nevet kapta. A kisfiú petesejtdonor segítségével fogant meg.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- „Megszületett Varga Róza Anna:) Itt fekszem a kórházban, köszönöm, hogy gondoltatok RAM! Róza 3620g, 53cm és 5 óra 8 perckor kidugta a fejecskéjét! Ez tényleg egy Isteni érzés!!! csók, betti (fotót majd csak később most alszom egy nagyot)” – így írta  Facebook-oldalán Balássy Betti. A Balássy Betti és Varga Feri házaspár első gyermeke közben július 7.én el is hagyhatta a kórházat.
 
 
 - Július 24-én megszületett Váczi Blanka, Váczi Gergely második kislánya. Az első kislányának Dórinak ajándékként játéklóval "kedveskedett" a kistestvér.
 
 
 
És még egy pár külföldről ( persze itt is a teljesség igénye nélkül ) :
 
- Pink és Carey Hart kislánya június 2.-án született. Az énekesnő kislány farfekvéses volt, ezért a kis Willow Sage Hart egy héttel a kiírt időpont után császármetszéssel jött a világra.
 
- Az Oscar - díjas színésznő Natalie Portman és Benjamin Millepied gyermeke, Aleph június 14-én született.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Thalia Sodinak június végén született meg a kisfia, a kis Mateo Alejandró, ő  a 40 éves énekesnő 2. gyermeke. Neki és férjének, Tommy Mottolának még egy közös gyermekük van, a három éves Sabrina Sakae.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Július 1.-én született  Alexis Knap kislánya, Kai. Érdekessége, hogy talán Ryan Philippe színész a gyermek apja. Bár a DNS tesztre még csak most kerül sor, Ryan mégis bent volt a szülőszobán volt kedvese mellett.

- A nagycsaládos Victoria és David Beckham fiai mellé július 7.-én kislány érkezett. A kis Harper Seven Beckham máris beszédtéma lett, hiszen első nevét egy divatlapról, a Harper's Bazaarról nevezték el, a második, a Seven azaz hét pedig azért lett, mert a hét hetedik napján érkezett a hetedik órában és a hetedik hónapban, vagyis júliusban. A  tervezett császármetszésért egy Los Angeles-i magánkórházban közel ötvenmillió forintnak megfelelő összeget fizetett a Beckham házaspár. / Hát kezdésnek ennyi összeg jó lenne pár családnak Mo.-on, ez tuti növelné a gyermekvállalási kedvet. / A fotók alapján csodaszép kislány.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július 9.-én megszületett Kate Hudson színésznő kisfia is, akinek előző kapcsolatából van már egy 7 éves fia, de párjának, Matthew Bellamynak ez az első gyereke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lauryn Hill egészséges kisfiúnak adott életet július 23.-án  - a baba a sorban a hatodik. A Fugees egykori énekesnője szombaton este hozta világra gyermekét, de a hírek szerint a szülés nem volt komplikációktól mentes, mivel rátekeredett a köldökzsinór a kicsi nyakára ,de szerencsére a mama és a baba is jól vannak.
 
- Július 25.-én a 39 éves Selma Blair színésznő és kedvese, Jason Bleick első közös gyermeke érkezett meg, aki az Arthur Saint Bleick nevet kapta. Selmát a Sikoly második részéből, a Doktor szöszi első részéből, az Anyám új pasija, a Hellboy II, és a Kegyetlen játékok színésznőjeként ismerhettük meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Augusztus 13.-án Jessica Alba színésznőnek 3,2 kilogrammal és 50 cm-rel született a második kislánya Haven Garner Warren. A színésznő és a filmproducer Cash Warren 2008 óta házasok. A párnak már van egy hároméves kislánya, akit Honor  Marie Warren névre kereszteltek.
 
Itt még Honorral a szülők, Jessica és Cash.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek szeretettel gratulálunk és sok boldogságot kívánunk !

Ebben a nagy melegben egy könnyű csokis fagylaltot ajánlok, amit Stahl Judit újságjában olvastam. Igazán könnyű elkészíteni és nagyon finom.

Étcsokoládés - narancsos sorbet

20 dkg cukor
1/4 teáskanál só
3 1/2 dl ásványvíz
2 narancs leve
20 dkg étcsokoládé ( lehetőleg 70 % feletti )

  • Egy edényben feltesszük főni a vizet a narancslét a sót és a cukrot. Szirupnak főzzük és kevergetjük míg a cukor fel nem olvad.
  • Egy másik edénybe beletördeljük a csokoládét, ráöntjük a forró szirupot és simára keverjük.
  • Hagyjuk hűlni, majd a mélyhűtőbe tesszük, néha megkeverjük két villával és hidegen fogyasztjuk.

Mindenkinek jó étvágyat hozzá !

Köszöntő

Címkék: család köszöntő csajszi csemege

2011.08.24. 20:14

Sziasztok !

Szeretettel köszöntelek a blogomban. Milena vagyok, egy vagány 31 éves duci hölgy.

Itt olyan dolgokról írok majd, amit engem érdekelnek, főként a család, ( legyen akár két személyes , akár harminc ) a csajszis ( Hogy mit értek ez alatt ? Hát rengeteg mindent. :) Magunkat, az életmódot, a szépséget, a kozmetikát, a fogyókúrát, a férfiakat, a szerelmet, a környezetünket és a belsőnket, az olyan dolgokat amitől mi igazán NŐk vagyunk. ) és a csemege témakörében. ( aki szeret főzni vagy aki imádja a hasát tuti talál majd érdekeset közte. :) ) Örülök, hogy engem olvasol !

süti beállítások módosítása