Anyaság és karrier

Címkék: család gyerek beckham kisbaba

2011.09.20. 10:34

Úgy látszik a Beckham baba nélkül nem lehet napot kezdeni. Minden nap újabb hírek jelennek meg róla, pedig Harper még csak két hónapos. Legújabban az a hír, hogy a mama viszi mindenfelé és így a Victoria által tervezett legújabb kollekció bemutatásakor is ott volt anyukája kezében, aki nagyon büszke rá, hogy a pici babája milyen ügyesen viselkedik. Victoria Beckham örül, hogy már nincs szüksége a kismama ruhákra és  hogy sok csinos ruha közül válogathat, annak ellenére, hogy egyre több helyen jelennek meg olyan nyilatkozatok, hogy szeretnének még több gyermeket.  Talán az is bizonyítja ezt, hogy  Victoria sem tagadja a híreket és szerinte igenis össze lehet egyeztetni az anyaságot és a karriert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jó látni, hogy ennyire szereti a babát, és tényleg foglalkozik is vele, pedig megtehetné, hogy valamilyen dajkaseregre hagyja, míg ő az ügyeit intézi. Viszont más szempontból nézve a mi kis hazánkban mennyire fogadják azt szívesen, ha egy ilyen csöppséggel mész be dolgozni és cipeled magaddal ügyeket intézni ? Nem tudom, hogy az ország melyik területéről lehet ezt elmondani ? Sajnos az eddigi ismereteim szerint nem szívesen veszik sem a hivatalok ( ügyintézés ugyebár ekkor is kell, / sőt, többet mint máskor / mivel a kicsinek kellenek a különböző papírok, legyen az személyes okmány vagy csak pénzbeni juttatás / gyes, gyed, családi pótlék ... /, és hát sorban állni órákat !?!  ) sem a munkahelyek, sőt még a különböző szolgáltató egységek sem (  még ha bababarát megnevezésű is az adott szálloda, étterem ... ) ha pici babával mész be hozzájuk. Ezért hiába akarnánk is, hogy itthon dolgozzanak az édesanyák, ha közben nem preferáljuk, hogy a gyermekével is foglalkozzon közben. Hiába mondják sokan, hogy külföldön lehetséges, ha ott örömmel veszik a gyermeket, nem szólnak, ha kiszalad a gyerek "ügyei" miatt. Itt pedig nem szívesen, sőt rosszallóan néznek még a gondolatára is. Talán a hozzáálláson kéne először változtatni és ha ez megvan, akkor már nem számít annyira ki mikor megy dolgozni, mennyit marad otthon a gyermeke mellett. És persze a pénz sem utolsó, hiszen Victoria Beckham a sétán készült képeiért többszörösét kapta, mint nálunk egy gyesen lévő anyuka egy éven keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr333240392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása