Az egyik magazin felkért nyolc ismert hölgyet, hogy álljanak fényképező és egy jó ügy mellé, így személyükkel is népszerűsítsék a mellrák elleni küzdelmet. Az újság címlapjára Dobó Kata került, aki nemrégiben jelentette be, hogy kisbabát vár. "Számomra fontos ez az ügy, hiszen egy olyan betegségről van szó, amelynek nem csak egyféle végkimenetele lehet, sőt: a mellrák ma már 95 százalékban gyógyítható, ha időben felismerik! Ez óriási és nagyon is biztató számadat. Butaság struccpolitikát folytatni, azt gondolni, hogy velünk ez nem történhet meg, minket nem érhet el a kór.  ... Amióta tudom, hogy kisbabát várok, még jobban odafigyelek magamra, és még többet teszek az egészségemért. A jóga nemcsak fizikailag, de lelkileg és mentálisan is rendbe tesz, ami a betegségek megelőzése szempontjából alapvető fontosságú. Ne hanyagoljuk el magunkat – az érzéseinket és a testünket sem. "- mondta.

Kata mellett még a hölgyek - Zséda,  D. Tóth Kriszta, Ebergényi Réka, Pálinger Katalin, Fejős Éva, Udvaros Dorottya és Tóth Gabi -  is adnak pár tanácsot, hogy a nőket biztassák a szűrővizsgálaton való részvételre, a gyors felismerésre és a megelőzésre.

 

Zséda szavaival egyetértve kicsit én is támogatom a kampányt  és biztatok mindenkit, hogy figyeljünk magunkra. : "Tudom, hogy amikor egy - egy kampány után mennyivel többen mennek el szűrésekre és hogyha egy ember életet is megmentünk, akkor már megérte. "

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr843252122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása