Dr. Csont babája

Címkék: család kismama sorozatok beckham

2011.09.18. 23:18

Nagy sorozatfüggő vagyok ( Hűha !?! ) és bizony szívesen olvasok a kedvenceimről. Ilyen a csodaszép Dr. Temperance Brennan a Dr Csont c. sorozatból, és az őt megformáló színésznő, Emily Erin Deschanel (1976. október 11.).  A sorozaton kívül ismerős lehet még A rózsa vére, Hideghegy és Boogeyman c. filmekből is. Emily első kisbabáját várja és igazán kivirult. Igyekszik továbbra is fenntartani a vegetáriánus étrendjét és örömmel készül az anyaságra. A színésznő 2010. szeptember 25-én három év párkapcsolat után házasodott össze egy szűk körű ceremónia keretén belül David Hornsby színész-íróval. A nyolc hónapos terhes színésznővel férje is készül, aki szintén szeretne bemenni felesége mellé a szülőszobába. A sorozat készítői számára igencsak nagy fejtörést okozott, hiszen a történetben nem került bele Emily terhessége, kíváncsian várom hogyan sikerült megoldaniuk a folytatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben David Beckham úgy nyilatkozott, hogy örülne a következő babának. A hír igencsak gyorsan jött, hiszen a negyedik gyermekük még csak július 7.-én született. David imádja, hogy ilyen nagy családja van, nagyon örül a négy egészséges gyermeknek és szívesen venné ha újabb babájuk születne. A rosszallók ellenére úgy tűnik valóban élvezik, hogy nagycsaládosak, szeretettel foglalkoznak a gyerekekkel, viszik őket mindenfelé magukkal. Vajon párja, Victoria mit szól a nyilatkozathoz ?

 

 

 

 

 

Legyen mindenkinek csodaszép hétvégéje !
Legyen mindenkinek ideje magára, a családjára, a szeretetre és az ölelésre. 
Érezd magad nagyon boldognak és szabadnak ! Együtt és egyedül is.

 

 

Pocahontas
Arra gondolsz, aki nem olyan, mint te.

Most azthiszed nem tudok semmit,
És te oly sok helyen jártál, mert elvitt a hajó.
De hogy lehet hogy én, ilyen tudatlan, szegény,
Megértem azt is amire nincs szó? Nincsen szó.

Most minden föld a tiéd, hogyha rálépsz
Hisz élettelen, s birtokodba száll.
Én ismerem a fűt, a fát, a forrást
Minden él, minden érez, csoda vár.

Mondd miért hiszed, hogy nincs más, csak az ember?
És értelmetlen, minthogy másként él?
Ha lábnyomába lépsz egy idegennek
Látod azt, mit nem hittél, hogy nem hittél.

Sűrű éjeken a farkas dala holdról szól
A vadmacska a párja után sír
És ha énekelsz, hát véled zúg a hegység
Közben eléd hordja színeit a szél, közben eléd hordja színeit a szél.

Jöjj, kergetőzzünk ősi szűk csapáson!
Jöjj, néked nyújtja száz kincsét a föld.
Jöjj, hemperegj egy gazdagabb világban,
Haszon nincs, minden néked nyújt gyönyört.

A zápor és a folyó édes testvér,
A gémek és a vidra jóbarát.
És összetartó minden, ami itt él
Körül járunk és a lángunk égig ér.

Égig érnek a platánok, soha ki ne vágd, akkor meg tudod.
Csak úgy érted, hogy a farkas dala holdról szól, ha rézbőrű és fehér összeáll.
És együtt énekelünk, mind a hegyek hangján.
Közben ezer színnel kápráztat a szél.
Akkor néked él a föld,
És csak néked tündököl
Amíg élsz, ezernyi színnel száll a szél.

Dorinára még sokan emlékeznek, amikor a Barátok Közt sorozatban Noémit játszotta. Onnan 2009-ben távozott, azóta nem csak színészi, de énekesnői szerepben is megismerhettük. A 22 éves kis hölgy ( 156 cm magas :) ) közben felnőtt és a hétvégén férjhez ment a 33 éves Hannig Viktorhoz. Nem egy hirtelen döntés volt, hiszen három és fél éve alkotnak egy párt. A lagzit egy budai szórakozóhelyen tartották és a menyasszonyi ruha is különleges volt. A fehér ruha elől térdig ért, hátul egy nagy fekete masni és uszály díszítette. Ám ami a leginkább feltűnő volt, hogy milyen nagyon boldogok. Remélem 50 év múlva ilyen aranyosak lesznek. Ezt remélve, kívánunk sok  boldogságot Nekik !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az én kedvencem Tőle, ha szeretitek a meséket Nektek is tetszik majd :

Csifó Dorina - Mindent akarok én ( Aranyhaj és a nagy gubanc - betétdal )

Miss Universe 2011

Címkék: szépség csajszi

2011.09.14. 14:59

A Miss Universe 2011 egy nemzetközi szépségverseny , melyet 2011 szeptember 12.-én rendeztek meg Brazíliában, Sao Paulóban. A 89 nevezett lány közül tizenöt kapott esélyt a döntőbe és egy lánynak az interneten szavazók döntése alapján sikerült a legszebbek közé jutnia. 

A legszebb lány az Angola-ból érkezett Leila Lopes lett. Az 1986 születésű lány az első angolai, és a negyedik afrikai nő, aki a verseny 60 éves története alatt elnyerte ezt a címet. A 2. Ukrajna, a 3. pedig Brazília lett. A "mi " Lipcsei Bettánknak nem sikerült a 16 legszebb közé továbbjutnia. A Makány Márta tervezte " nemzeti kosztüm "ruháját sokan kritikákkal illeték. Döntsétek el, mennyire tesz eleget a népviselet cím alatt futó megmérettetésnek. Az biztos a többi lány ruhája sem igazán volt jellegzetes "népviseletes", én kicsit érdekesnek találom a lila szint, a nadrágot és "playboy" nyuszis füleket. A nemzeti jellegzetességnek talán a magyar párták  azaz a füleket, és a paszománnyal díszített felsőt szánták, viszont nem csak nekem nem volt egyértelmű, hiszen a világsajtóban is szexi cicának nézték a magyar lányt. Szerintem a jellegzetes piros - fehér - zöld összeállítás jobb lett volna, ha már egyszer népviseletben hazánkat kell képviselni. Betta egyébként nagy eséllyel indult a versenyben, csak jókat írtak róla. Látva egyébként a 16 lányt azt merem állítani ő is simán belefért volna, hiszen nála kevésbé szebbek is bekerültek, de egy nagyon erős mezőny volt, tényleg csodaszép lányokkal.

Gratulálunk a nyertes Leila Lopeznek !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2. Miss Ukrajna / Olesszia Sztefanko / és a győztes Miss Angola / Leila Lopez /.

 

2. / Olesszia Sztefanko / 3. / Priscila Machado / és az 1. / Leila Lopez /

 

 

Beyonce ruhája

Címkék: kismama beyonce csajszi

2011.09.14. 08:58

Beyonce és húga, Solange Knowles tegnap részt vettek New York-ban a a Mercedes Benz divathéten. Egy igazán különleges ruhadarabban jelent meg a 30 éves énekesnő, aki augusztusban jelentette be az MTV Video Music Awards-on mindenki megdöbbenésére, hogy kisbabát vár. A ruha nagyon csalóka,  takar és jól elrejt, de mindenesetre nagyon érdekes és mégis csinosabb, mint a húga összeállítása.

Nektek, hogy tetszik ?

 

 

Ha már nemrégen beszéltünk a Gosslin ikrekről, ismerjetek meg egy másik ikres nagycsaládot. A barátnőm ajánlotta a Masche családot. Jenny (32) és Bryan Masche (29) babát szerettek volna, de mivel természetes úton nem sikerült, ezért egy meddőségi klinikához fordultak. A három évi sikertelen próbálkozás után Jenny terhes lett és az ultrahang teljes megdöbbenésükre hat magzatot mutatott. 2007. június 11.-én, 30 heti és négy napi terhesség után császármetszéssel megszülettek az ikrek. Egyik baba sem volt 1400 gr súlyú, ezért eleinte még lélegeztetőgépen voltak, de folyamatosan fejlődtek és szépen sorban mehetek haza. Július 19-én elsőként csütörtökön Blake került haza, majd Grant követte szombaton. A következő héten Bailey, Svannah és Molli mehetett haza a kórházból,  legvégül pedig vasárnap a sérvműtéten átesett Cole. Naponta 38 üveg tejet, 18 váltás ruhát két mosásnyi szennyest és 50 pelenkát használtak el. A pár kapcsolata szintén úgy tűnik, hogy megromlott, de igyekeznek rendbe hozni és közben a kicsik is sokat nőttek.

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem nagyon aranyosak, de gondolom nem lehetett könnyű. Nem csak anyagilag kell nagyon sok minden, de nagyon sok türelem, odafigyelés kell ennyi pici gyerekhez. Gondoljátok el, hogy reggel mennyi idő kell az elkészüléshez. Először mikor kicsik még öltöztetni, etetni és tisztába rakni. Amikor mind a hat baba megvan szerintem lehet elölről kezdeni az egészet. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

A Beckham családban negyedjére végre kislány született. A három fiú mellé - Brooklyn  12 éves, Romeo  8, és Cruz  6 -   július 7.-én született kicsiről pedig folyamatosan lehet új híreket hallani. Ezúttal a legújabb képeket láthatjátok itt. Az eddigi pletykák ellenére igenis szeretetteljes anya - baba kapcsolatban és nagyon csinosan sikerült őket lefényképezni. Számomra furcsa, hogy egy anyukának, miért kell ilyen pici babával ennyire közszemlére állni, agyonra fogyni és akkora cipőben menni, hogy félő el ne ejtse a kicsit. De hát mindenki másképp csinálja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 36 éves Kate Gosslin igyekszik újra középpontba kerülni. A Kate és 8 gyerek című sorozat anyukája szeretné tovább folytatni a saját életüket bemutató sorozatot. A legújabb nyilatkozata szerint nem hallgat a volt férjére - Jon Gosslin - és semmiképp sem szeretne középszerű, normális életet élni. Kate : " a gyerekeimnek akarom a legjobbat ... " A 10 éves ikrek Cara és Mady , és 7 éves hatosikrek Alexis, Hannah, Aaden,  Collin, Leah, és Joel szinte egész életüket a kamerák előtt töltötték. A szülők közti egyre megromló kapcsolat és a válásuk után úgy tűnt mégsem folytatódik a Jon & Kate és 8 gyerek című reality sorozat. Ám Kate nem hagyta magát és egyedül is tovább folytatta. Sajnos sokaknak már így nem tetszett,  a válása után elvesztette varázsát a boldog 8 gyerekes család képe és kritikák érték Kate nevelési módszereit is. " Biztos vagyok, hogy valamilyen módon még látni fogják a gyerekeimet "- mondta Kate. Saját ambícióit illetően Kate szeretne még visszatérni a képernyőre legalább egy kis szerep idejére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jon és Kate Gosslin 1999-ben házasodtak össze. Kate-nek nem sikerült teherbe esnie, ezért mesterséges kezelésnek köszönhetően megszülettek az ikrek 2000 október 8.-án. Cara és Madelyn után szerettek volna még egyet és az újabb beavatkozásnak köszönhetően 6 gyermekük született egyszerre, három fiú és három lány. A nyolc gyereket nevelő család igazi szenzációnak számított és egy műsort  készítettek velük, ami  hatalmas sikert aratott, ezért egy év múlva újra forgattak velük, ami felülmúlta az első adás sikerét. Ezek után egy jó ajánlatot kaptak a szülők, a szerződés aláírása után a hét több napján is forgattak és  sorozatot készítettek a gyerekek mindennapi életéből. A "Jon & Kate Plus 8" hatalmas sikerrel ment egészen addig, míg a szülők el nem váltak. 2009 szeptember végétől a műsor "Kate Plus 8" néven tovább folytatódott, de már nem volt  igazi sikere a 8 gyermekét egyedül nevelő édesanyának. Kate, az egykori kórházi nővér, mindenképpen a médiában szerette volna folytatni, versenyzett egy táncos műsorban és a könyvei is hatalmas sikerrel fogytak. A műsornak köszönhetően sikerült anyagilag is nagy vagyonra szert tennie, egy csodaszép villába költözniük és rengeteg felé eljutniuk ahová egyébként nem sikerült volna.

süti beállítások módosítása