Ha már nemrégen beszéltünk a Gosslin ikrekről, ismerjetek meg egy másik ikres nagycsaládot. A barátnőm ajánlotta a Masche családot. Jenny (32) és Bryan Masche (29) babát szerettek volna, de mivel természetes úton nem sikerült, ezért egy meddőségi klinikához fordultak. A három évi sikertelen próbálkozás után Jenny terhes lett és az ultrahang teljes megdöbbenésükre hat magzatot mutatott. 2007. június 11.-én, 30 heti és négy napi terhesség után császármetszéssel megszülettek az ikrek. Egyik baba sem volt 1400 gr súlyú, ezért eleinte még lélegeztetőgépen voltak, de folyamatosan fejlődtek és szépen sorban mehetek haza. Július 19-én elsőként csütörtökön Blake került haza, majd Grant követte szombaton. A következő héten Bailey, Svannah és Molli mehetett haza a kórházból,  legvégül pedig vasárnap a sérvműtéten átesett Cole. Naponta 38 üveg tejet, 18 váltás ruhát két mosásnyi szennyest és 50 pelenkát használtak el. A pár kapcsolata szintén úgy tűnik, hogy megromlott, de igyekeznek rendbe hozni és közben a kicsik is sokat nőttek.

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem nagyon aranyosak, de gondolom nem lehetett könnyű. Nem csak anyagilag kell nagyon sok minden, de nagyon sok türelem, odafigyelés kell ennyi pici gyerekhez. Gondoljátok el, hogy reggel mennyi idő kell az elkészüléshez. Először mikor kicsik még öltöztetni, etetni és tisztába rakni. Amikor mind a hat baba megvan szerintem lehet elölről kezdeni az egészet. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr313225741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása