Judy már nagyon várja a baba születését, aki az orvosok szerint  január 4.-re érkezik majd. Az énekesnő még nem árulta el milyen nemű a kicsi, de már neveket említett. Kislány esetén a Maja vagy a Szonja névre gondolt, kisfiú esetén pedig Mártont szeretne.

Bryce Dallas Howard, a Napfogyatkozás vámpírja is babát vár. A 30 éves színésznőt a Pókember 3 vagy A falu című filmekben is láthattuk. A kismama és férje, Seth Gabel szerint nem a baba neme a fontos, csak az, hogy egészséges legyen. A házaspárnak már van egy kisfiúk, Theo 4 éves.

 

 

 

 

 

Gryllus Dorka a 38 éves színésznő az RTL Klub Reggeli  című műsorában jelentette be, hogy babát vár és a harmadik hónapban jár. Az apuka Simon Kornél színész, akivel Dorka a Pinceszínházban játszik együtt.

Keveházi Krisztina is itt mondta el, hogy februárra várja második gyermekét. A balettművésznek már van egy iskolás nagylánya, Jázmin és úgy tűnik a testvérke kisfiú lesz. Krisztina férje nagyon örül, hiszen a családban főként lányok vannak, így talán a kisfiúval valamelyest helyére billen a nemek aránya.  

 

 

 

 

 

 

 

Haumann Petra viszont már nem sok idő múlva újra babázik. A színésznőnek és férjének, Király Attilának 2005-ben született Rozi lánya és most második kisbabájukat várják. Petra a Jóban Rosszban című szappanoperában is szerepet kapott és most egy csodaszép "szerepre" készül.

Tori Spelling is szintén szülésre készül. A két gyerekes anyukának a legújabb információk szerint csak egy hét van hátra a harmadik szüléig. A Beverly Hills 90210 - ből ismerté vált színésznőnek Dean McDermott a férje és van már két gyermekük: Liam Aaron McDermott (2007) és Stella Doreen McDermott (2008).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk !

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr693244527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása