Sara Evans amerikai énekesnő neve hazánkban nem sokaknak cseng ismerősen, pedig a csodaszép 40 éves hölgy elég sok mindent tud már felmutatni hazájában.  Sara első házassága Craig Schelske politikussal 2007-ben ért végett, akitől 3 gyermeke született. 2008 június 14.-én ismét férjhez ment Jay Barker-hez, aki szintén hozta gyermekeit az új családba. Ketten együtt már hét gyermeket nevelnek. Sara gyerekei : Avery , 12, Olivia , 8, és Audrey , 6 éves - míg Jay a korábbi foci sztár, jelenleg rádiós műsorvezető gyermekei: Andrew , 13, Braxton , 11, és az ikrek : Sarah  és Harrison  10 éves, eleinte nehezen csiszolódtak össze. A country énekesnő nemrégen nyilatkozott, hogyan tud békésen ilyen nagycsaládban élni és megmutatta csodaszép otthonát is. Az esküvő után vettek egy  vidéki családi házat Alabamába, ami elég kényelmes, de mégsem hatalmas, így közel vannak egymáshoz, hogy összehozza a családtagokat, de ahol mégis mindenkinek megvan a saját helye. A gyerekeknek külön szekrényke van a garázsban a sportcuccaiknak, így felelősek a saját dolgaik iránt és megtanulják azt becsülni.  A szülők eleinte engedékenyek voltak, gondolták szokatlan lehet az új család, de aztán rájöttek, hogy  ezzel elrontották a dolgokat és nem tesznek nekik szívességet.  Ha szeretik őket, akkor is  mindenképpen kellenek határok, - hogy ne legyen káosz, - ezért mindenkinek be kell tartani pár szabályt.  A szabálytáblát a hűtőre tették ki, amire olyanok kerültek mint például: Felébredés után tedd rendbe  a saját ágyad, a fiúk csak a fiús fürdőszobát használják, tisztelni kell egymást és Istent. Fontos, hogy minél többször egyenek együtt és erre igyekeznek nagyon figyelni. Sara eleinte a kedvébe igyekezett járni a többieknek és a kéréseket próbálta elkészíteni vacsorára, de aztán rájött, úgy nem működik, hogy az összes családtagnak jó legyen. A másik szabály, hogy megkérték a a gyerekeket szombaton délelőtt 10 óráig ne zavarjanak, hiszen már elég nagyok, hogy elkészítsék a saját müzlijüket, bekapcsolják a tévét és hagyják a szüleiket pihenni, valamint meginni a reggeli kávét.

A kilenc tagú család úgy tűnik szépen összecsiszolódott, a képek alapján a gyerekek szeretik egymást és nagyon boldogok. Reméljük hamarosan hazánkban is készülnek képek ilyen szép otthonban és nagycsaládban. Jó látni, hogy így is lehet. :)

 

 

Az énekesnő a hatodik hónapban jár és most derült ki biztosra a baba neme. Az Aktív kamerái előtt végzett ultrahangos vizsgálaton lehetett látni, hogy Judynak és Balázsnak kislánya lesz. A kismama már érezte, hogy kislány, míg párja még remélte, hogy kisfiú is lehet,  de mindketten nagy örömmel várják. A kicsi  nevében még gondolkodnak, a felmerülő nevek: a Liza, a Maya, és a Szonja. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nekik !

Az egyik magazin felkért nyolc ismert hölgyet, hogy álljanak fényképező és egy jó ügy mellé, így személyükkel is népszerűsítsék a mellrák elleni küzdelmet. Az újság címlapjára Dobó Kata került, aki nemrégiben jelentette be, hogy kisbabát vár. "Számomra fontos ez az ügy, hiszen egy olyan betegségről van szó, amelynek nem csak egyféle végkimenetele lehet, sőt: a mellrák ma már 95 százalékban gyógyítható, ha időben felismerik! Ez óriási és nagyon is biztató számadat. Butaság struccpolitikát folytatni, azt gondolni, hogy velünk ez nem történhet meg, minket nem érhet el a kór.  ... Amióta tudom, hogy kisbabát várok, még jobban odafigyelek magamra, és még többet teszek az egészségemért. A jóga nemcsak fizikailag, de lelkileg és mentálisan is rendbe tesz, ami a betegségek megelőzése szempontjából alapvető fontosságú. Ne hanyagoljuk el magunkat – az érzéseinket és a testünket sem. "- mondta.

Kata mellett még a hölgyek - Zséda,  D. Tóth Kriszta, Ebergényi Réka, Pálinger Katalin, Fejős Éva, Udvaros Dorottya és Tóth Gabi -  is adnak pár tanácsot, hogy a nőket biztassák a szűrővizsgálaton való részvételre, a gyors felismerésre és a megelőzésre.

 

Zséda szavaival egyetértve kicsit én is támogatom a kampányt  és biztatok mindenkit, hogy figyeljünk magunkra. : "Tudom, hogy amikor egy - egy kampány után mennyivel többen mennek el szűrésekre és hogyha egy ember életet is megmentünk, akkor már megérte. "

 

 

Ahogy hírül adtuk, Emily Deschanel  kisbabát vár. A  színésznő kisfia, Henry Hornsby tegnap megszületett !

A 34 éves színésznő férjével (David Hornsby ) együtt készült a szülőszobába és végig kitartott vega életmódja mellett. A Dr. Csont című sorozat főszereplőjét Dr. Temperance Brennan-t játszó színésznő áprilisban jelentette be terhességét és ezzel igazán meglepte a sorozat készítőit. Szeretettel gratulálunk a kisfiúhoz és jó egészséget kívánunk !

 

Mel B fotói

Címkék: család gyerek kisbaba

2011.09.22. 00:42

Megmutatta Mel B kislányát. A kis Madison, az énekesnő, Melanie Brown és a filmproducer Stephen Belafonte első közös gyermeke, de ahogy írtuk az édesanyja és édesapja is többszörösen szülő, hiszen Melanie-nak van már két lánya, a tizenkét  éves Phoenix Chi és a négy éves Angel Iris, ( Jimmy Gulzartól illetve Eddie Murphy-től ) férje pedig egy hat éves kislány, Giselle büszke édesapja. Ahogy Victoria Beckham korábban mondta, volt énekesnő társa, Mel is úgy nyilatkozott,  hogy tervezne még szívesen másik babát is. Talán csak nekem fura és meglepő, hogy szülés után szinte már kötelező ilyesmiket mondani ?

És íme a képek a kicsiről :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judy már nagyon várja a baba születését, aki az orvosok szerint  január 4.-re érkezik majd. Az énekesnő még nem árulta el milyen nemű a kicsi, de már neveket említett. Kislány esetén a Maja vagy a Szonja névre gondolt, kisfiú esetén pedig Mártont szeretne.

Bryce Dallas Howard, a Napfogyatkozás vámpírja is babát vár. A 30 éves színésznőt a Pókember 3 vagy A falu című filmekben is láthattuk. A kismama és férje, Seth Gabel szerint nem a baba neme a fontos, csak az, hogy egészséges legyen. A házaspárnak már van egy kisfiúk, Theo 4 éves.

 

 

 

 

 

Gryllus Dorka a 38 éves színésznő az RTL Klub Reggeli  című műsorában jelentette be, hogy babát vár és a harmadik hónapban jár. Az apuka Simon Kornél színész, akivel Dorka a Pinceszínházban játszik együtt.

Keveházi Krisztina is itt mondta el, hogy februárra várja második gyermekét. A balettművésznek már van egy iskolás nagylánya, Jázmin és úgy tűnik a testvérke kisfiú lesz. Krisztina férje nagyon örül, hiszen a családban főként lányok vannak, így talán a kisfiúval valamelyest helyére billen a nemek aránya.  

 

 

 

 

 

 

 

Haumann Petra viszont már nem sok idő múlva újra babázik. A színésznőnek és férjének, Király Attilának 2005-ben született Rozi lánya és most második kisbabájukat várják. Petra a Jóban Rosszban című szappanoperában is szerepet kapott és most egy csodaszép "szerepre" készül.

Tori Spelling is szintén szülésre készül. A két gyerekes anyukának a legújabb információk szerint csak egy hét van hátra a harmadik szüléig. A Beverly Hills 90210 - ből ismerté vált színésznőnek Dean McDermott a férje és van már két gyermekük: Liam Aaron McDermott (2007) és Stella Doreen McDermott (2008).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk !

Anyaság és karrier

Címkék: család gyerek beckham kisbaba

2011.09.20. 10:34

Úgy látszik a Beckham baba nélkül nem lehet napot kezdeni. Minden nap újabb hírek jelennek meg róla, pedig Harper még csak két hónapos. Legújabban az a hír, hogy a mama viszi mindenfelé és így a Victoria által tervezett legújabb kollekció bemutatásakor is ott volt anyukája kezében, aki nagyon büszke rá, hogy a pici babája milyen ügyesen viselkedik. Victoria Beckham örül, hogy már nincs szüksége a kismama ruhákra és  hogy sok csinos ruha közül válogathat, annak ellenére, hogy egyre több helyen jelennek meg olyan nyilatkozatok, hogy szeretnének még több gyermeket.  Talán az is bizonyítja ezt, hogy  Victoria sem tagadja a híreket és szerinte igenis össze lehet egyeztetni az anyaságot és a karriert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jó látni, hogy ennyire szereti a babát, és tényleg foglalkozik is vele, pedig megtehetné, hogy valamilyen dajkaseregre hagyja, míg ő az ügyeit intézi. Viszont más szempontból nézve a mi kis hazánkban mennyire fogadják azt szívesen, ha egy ilyen csöppséggel mész be dolgozni és cipeled magaddal ügyeket intézni ? Nem tudom, hogy az ország melyik területéről lehet ezt elmondani ? Sajnos az eddigi ismereteim szerint nem szívesen veszik sem a hivatalok ( ügyintézés ugyebár ekkor is kell, / sőt, többet mint máskor / mivel a kicsinek kellenek a különböző papírok, legyen az személyes okmány vagy csak pénzbeni juttatás / gyes, gyed, családi pótlék ... /, és hát sorban állni órákat !?!  ) sem a munkahelyek, sőt még a különböző szolgáltató egységek sem (  még ha bababarát megnevezésű is az adott szálloda, étterem ... ) ha pici babával mész be hozzájuk. Ezért hiába akarnánk is, hogy itthon dolgozzanak az édesanyák, ha közben nem preferáljuk, hogy a gyermekével is foglalkozzon közben. Hiába mondják sokan, hogy külföldön lehetséges, ha ott örömmel veszik a gyermeket, nem szólnak, ha kiszalad a gyerek "ügyei" miatt. Itt pedig nem szívesen, sőt rosszallóan néznek még a gondolatára is. Talán a hozzáálláson kéne először változtatni és ha ez megvan, akkor már nem számít annyira ki mikor megy dolgozni, mennyit marad otthon a gyermeke mellett. És persze a pénz sem utolsó, hiszen Victoria Beckham a sétán készült képeiért többszörösét kapta, mint nálunk egy gyesen lévő anyuka egy éven keresztül.

Ahogy már írtuk Mary McCormack a Célkeresztben 42 éves színésznőjének szeptember 10.-én született meg a 3. gyermeke, egy kislány.  A kis Lilian Morris első fényképét a színésznő feltette a Twitter-re. Otthon két kislány már nagy örömmel várta a testvérkét, Margaret 7 éves, Rose pedig 4 éves lesz. Jenny McCarthy is szeretettel gratulált az új jövevényhez. Mi is sok boldogságot kívánunk !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célkeresztben - a sorozat egyik pillanata

süti beállítások módosítása