Nagycsalád

Címkék: gyerek születés nagycsalád

2011.08.24. 22:43

 
Az interneten sem mindig találkozunk igazán nagycsaládokkal ( itt értem azokat ahol olyan 6 saját  gyerek van legalább ) ezért igazán érdekes a lenti videó, ahol a gyerekek száma 11 és nemrégen közben megszületett a 12. gyermekük, Sára nevű kislányuk is. Engem őszintén lenyűgöz, hogy miként is mer valaki ennyi kis apróságot vállalni és felnevelni őket rendes, tisztességes módon. Talán a videón látott család jobb körülményt tud biztosítani a gyerekeiknek, mint máshol a 2 gyermekes családok, de azért igazán becsülendő, hogy mégis mernek ma Mo.-on ennyi gyermeket nevelni. Sajnálom, hogy az emberek nagy többsége nincs abban a helyzetben, hogy akár egy gyermekkel többet merjenek vállalni ( ha egyáltalán azt az egyet merik ), hátha kicsit ösztönző ez a példa, hogy így is lehet. Jó lenne tudni, hogy csinálják ? ... 
És részemről gratulálok Nekik !
 
 
 
 
 

Itt még "csak" a 10. babára várva :

 
Egyébként külföldön is igen kedveltek a nagycsaládok, és a televíziók számára is előnyös megnyerni az ilyen hatalmas családokat. Legyen szó, akár a Bates vagy a Duggar családról, ahol közel 20 gyerek él egy családban és műsorukkal igen népszerűek lettek.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr113178373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása