X - faktor 1. válogató

Címkék: x faktor

2011.09.03. 22:11

Ha lemaradtál, a legjobb pillanatok a mai adásból :

 

A mai adásban is nagyon sok tehetséges, vagy kevésbé tehetséges és persze sok nevetséges vagy elkeserítő fellépő volt látható. Elsőként Szabolcs lépett fel és elénekelte a Kossuth Lajos azt üzente című népdalt, majd átöltözve egy Robbie Williams számot. A népdal még csak, de a popzene biztosan nem megy neki, egyszerűen élvezhetetlen volt. Ugyanúgy ahogy a sorra érkező fellépők, akik az első szériából ismert  befutott előadók tehetségét megirigyelve próbálták őket utánozni és továbbjutni. Volt ál - Wolf Kati, Vastag Csaba, Takács Nikolas, vagy Király L. Norbi is. Igen érdekes volt a Varga Viktor számot éneklő páros is, akik  esetén elmondhatjuk, hogy a szerelem nemcsak vak, de süket is. Számomra leginkább ütős pillanat volt, mikor sikerült megdöbbenteni a zsűritagokat.

 

Ezúttal az átverés egy csodaszép és tehetséges ikerpár segítségével történt, ahol először egyikük jelent meg, és felváltva énekelt a másik a színfalak mögül, majd ő is előlépett. A mentorokat valóban sikerült jól megdöbbenteniük.

 

 

Páll Timi is a döntősök közt. A lány talán nemcsak nekem tűnt ismerősnek, hiszen már a Megasztár 5-ben is sikeres volt, de Varga Bernadettel szemben a középdöntőben mégis kiesett. Kiderül itt meddig sikerül eljutnia.

 

 

 

Miley Cyrus számát csodálatosan énekelte a 16 éves Kováts Veronika.

 

 

 

 

 

A 18 éves Barna Gergely bár nagyon izgult, de igazán tehetséges :

 

Természetesen nemcsak ők a továbbjutok, nagyon sokaknak mondtak még igent, és talán még több embernek mondták, hogy nem. Én valamiért ( vagy a poén, vagy mert ismerős esetleg, mert iszonyatosan jók ) őket éreztem idevalónak, de szívesen olvasom Nektek kik tetszettek vagy mi volt emlékezetes. Jövő héten szombaton folytatódik, te is nézd ha tetszett !

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladcsajszicsemege.blog.hu/api/trackback/id/tr733200869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása